Često postavljena pitanja

Saznajte što su drugi pitali o Golubić trgovini. Možda se upravo na ovoj stranici nalazi odgovor na vaše pitanje.
 • Radno vrijeme trgovine:

  Radni dan 7.30 h – 16.00 h
  Subota 7.30 h – 13.00 h

  Kontaktirajte nas

  Adresa: Oranice 51, 10000 Zagreb
  Telefon: 01/ 388 88 88
  Fax: 01/ 3860 689
  E mail: trgovina@golubictrgovina.hr

Tagovi

Najčešća pitanja u vezi Golubić trgovine odgovorena su na jednom mjestu. Klikom na pitanje otkrijte odgovor i saznajte najvažnije informacije.

Što sve mogu kupiti u Golubić trgovini?

Sve od čavla do nosivih konstrukcija!

U našoj ponudi imate sitan alat i pribor, zaštitni pribor, razne vrsta boja, lakova, silikona, ličilački pribor, opekarske proizvode, crijep, beton i porobeton, izolacije, cijevi i elemente za odvodnju i još mnogo toga. Pogledajte sami cjelokupan arostiman pritiskom na link.

Kako je najlakše doći do Golubić trgovine?

Golubić trgovina nalazi se na adresi Oranice 51, 10000 Zagreb. U ulicu Oranice možete skrenuti s Ilice ili sa Zagrebačke avenije. Na sljedećm linku se nalazi karta s označenom adresom Golubić trgovine.

Koji su sve načini plaćanja u Golubić trgovini?

U našoj trgovini možete platiti gotovinom i svim vrstama kartica jednokratno, te na rate:

 • do 12 rata bez kamata (Zaba, Diners)
 • na 6 rata (Amex, Pbz card)

Saznajte više

Gdje sve dostavljate materijal i koliko košta dostava?

Materijal kupljen u Golubić trgovini u vrijednosti iznad 3000kn besplatno dostavljamo bilo gdje u Zagrebu. Za dostave izvan Zagreba cijena je po dogovoru.

Kod nas možete naručiti i uslugu prijevoza vlastitog građevinskog materijala (koji nije kupljen u Golubić trgovini).  U tom slučaju cijena je po dogovoru. Tarife ovise o lokaciji na koju se materijal dostavlja i tonaži materijala, stoga nismo u mogućnosti unaprijed reći točnu cifru. Za konkretne informacije nazovite 01/388-88-88 ili pošaljite mail na prijevoz@golubictrgovina.hr

Ako naručim materijal kod vas, dobivam i besplatnu dostavu?

Tako je. Za svaku kupnju iznad 3000kn u Golubić trgovini dostava je besplatna. Vaš građevinski materijal možemo vam dostaviti direktno na gradilište ili u dvorište. Usluga besplatnog prijevoza vrijedi samo na području grada Zagreba.

Mogu li kod naručiti prijevoz materijala iako nije kupljen u Golubić trgovini?

Možete. U tom slučaju koristite naše usluge prijevoza koje se naplaćuju po unaprijed određenim tarifama. Tarife ovise o lokaciji na koju se materijal dostavlja i tonaži materijala, stoga nismo u mogućnosti unaprijed reći točnu cifru. Za konkretne informacije nazovite 01/388-88-88 ili pošaljite mail na prijevoz@golubictrgovina.hr

Tko su vaši dobavljači? Držite li proizvode poznatih brendova?

Uvjeravamo vas da su naši proizvodi izuzetno kvalitetni i da iza njih stoje vrhunski proizvođači. To jamče poznati brandovi: Samoborka, ACO, Unitherm, VELUX-a, Katran i još mnogi drugi

Cjelokupna lista naših dobavljača i partnera

Što dobivam prijavom na Newsletter Golubić trgovine?

Prijavom na naš newsletter prvi dobivate informacije o sezonskim popustima ili akcijama. Prijava je besplatna, no to nije sve – svaki novi pretplatnik na newsletter dobiva jednokratni popust od 10%!

Bitno nam je iskustvo naših kupaca stoga mi u Golubić trgovini jako pazimo da newsletter ne bude spam i nećemo zatrpavati vaš inbox promotivnim materijalima.

Sada kada znate sve, ništa vas ne sprečava se prijavite na newsletter!

Kakva je procedura ukoliko se moji materijali oštete pri dostavi?

U najkraćem mogućem roku ćemo vam zamijeniti robu i dostaviti je ponovno na vaše gradilište.

Imate još pitanja?

Naše osoblje rade će odgovoriti na sva Vaša pitanja, ili poslušati eventualne primjedbe ili pohvale.

Kontaktirajte nas s povjerenjem